Bøger

Bøger

 

 

 

 

 Lurian

 

I fortællingen om Lurian, følger vi en seriemorders følelseskolde, vanrøgtede opvækst i midt-70'erne, hvordan hans livsbane dannes og krakelerer i et morderisk behov, som bliver sværere og sværere at tæmme, des længere ud over mørkets rand han bevæger sig. 

I takt med at utallige lig dukker op omkring i landet, intensiveres jagten på morderen, som fortsat forbliver usynlig overfor efterforskerne på trods af den voksende mængde bevismateriale. 

 

Lurian er Andrias Andreasens mesterlige skildring af en seriemorders sind, hvis motiv alene er begrundet i lysten til at dræbe. Det er uhyggelig læsning, der efterlader én med en kriblende fornemmelse af afsky og afmagt, fordi historien skildres så hæsligt, som den virkelige verden afspilles.

Romanen benytter sig af elementer fra både den hårdkogte amerikanske og den mere psykologiske skandinaviske genre.

 

Yderligere info:

Udgivelsesdato: 31-01-2017

ISBN13: 9788771903034

Forlag: Mellemgård

Format: Hæftet

Sprog: Dansk

Sider: 421

Udgave: 1.

... en bog, der detaljeret og spændende fører dig ind i de mørke kroge af en seriemorders tankegang - Krimifan

Jeg nød at læse hvert eneste eventyr og størstedelen var vidunerligt nytænkende. Det er en af de bedste antologier jeg længe har læst  - Frk. Litteratur

 

 

 

 

 Vintereventyr

 

Der var engang ... en barneheltinde, der drog ud på en vigtig rejse, en drage, der ikke spyede ild, en pose af den fineste silke, en fortryllet rose, feer og kæmper, flere prinser og prinsesser, en månemand og snesoldronning, snevejr og mystiske vinterskabninger. Hvor stammer sne fra og hvordan genfinder man juleglæden? Hvad kan et varmt hjerte gøre mod vinterens frost?

 

Vintereventyr er en samling på 12 eventyr, der indbyder til hyggelig læsning i vinterdagene eller op til jul.

Jeg bidrager med novellen 'Nådeløse juleønsker'. Et evnetyr- /fantasynovelle med inspiration fra færøske sagn og andre tossede tankespil, tilsigtet den yngre læseskare og andre barnlige sjæle.

 

Udgivelsesdato: 24-11-2017

ISBN: 9788771710366

Forlag: Dreamlitt

Format: Indbundet

Sprog: Dansk

Sider: 213

Udgave: 1.

 

Der er mange interessante og tankevækkende bidrag i denne bog, som bør få stor udbredelse i dette jubilæumsår for genforeningen - DBC

Heling og Deling

Fortællinger og tekster om genforeningen


I 1920 blev Sønderjylland genforenet med Danmark, efter at hele Slesvig havde været under tysk herredømme siden den tabte krig i 1864.


Genforenet er måske ikke det rigtige ord. Hertugdømmet Slesvig, og altså Sønderjylland, var et dansk rigslen, hvor der også var tyskere, og Slesvig havde aldrig været en del af kongeriget, som historikeren Carsten Porskrog Rasmussen anfører i sit bidrag. Hvad der blev en heling for landsdelen, overordnet set, blev således en deling af danskheden - for de danskere, der ikke efter 1920 blev en del af kongeriget.


Heling og deling er som bog mangfoldig og bredt favnende - som grænselandet. Teksterne spænder vidt: fra noveller, digte til essays. Målet med den illustrerede bog er at give læseren en anderledes og levende indføring i, hvad der var på spil i 1920, og sidenhen. Der opgtræder flere slags genforeninger i bogen. Nogle af teksterne sætter således den sønderjyske genforening i relation til andre dele af verdenen, og med bidraget af den færøske forfatter Andrias Andreasen bliver det understreget, at Danmark fortsat består af flere nationaliteter.


Udgivelsesdato: 14-03-2020

ISBN: 9788770706964

Forlag: Forlaget Hovedland

Format: Indbundet

Sprog: Dansk

Sider: 244

Udgave: 1.


Kontaktoplysninger:

6400 Sønderborg,

Denmark

2921 3077